Φτιάξε τη δική σου κορυφή

  Αναρτήθηκε στις 25/06/2017

Φτιάξε  τη δική σου κορυφή

Βάλε στόχο και προσπάθησε όσο περισσότερο μπορείς για να τον πετύχεις


Πριν από πολλά χρόνια μπήκα σε μια τράπεζα ντυμένος με ποδηλατική στολή κλπ  . Ό υπάλληλος ενώ ήταν νέος με κοίταξε με βλέμμα μισό και με απαξιωτικό ύφος με ρωτάει " τι είναι? "Δεν σας κατάλαβα τον ρώτησα? Τι θέλεις επαναλαμβάνει? Έξαλλος λοιπόν μαζί με διάφορα κοσμητικά του είπα το εξής..Βλακα με αυτά τα ρούχα φοράω έχω κατακτήσει αμέτρητες κορυφές σε αντίθεση με σένα που η μοναδική σου κορυφή είναι η καρέκλα που κάθεσε και η ηλίθια γραβάτα . 

Ίσως ήταν μια δύσκολη μέρα .  Ό τρόπος μου άσχημος πολύ.  Σκέφτηκα όμως ότι μπορεί να του αλλάζε η ζωή.  Αν έφευγε από τη δουλειά εκείνη τη μέρα και αγόραζε ένα ποδήλατο η ένα ζευγάρι παπούτσια τώρα μπορεί να είναι λιγότερο μίζερος και κακοτροπος .Προσωπικά  Όλη μέρα δέχομαι απίστευτη πίεση και άγχος.βλεπεις είναι extreme sport να είσαι   Ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα της κρίσης και νέος πατέρας. Κλείνω τα μάτια κάποιες στιγμές και απλά σκέφτομαι που θα πάω να τρέξω η ποδηλατισω σε λίγο..που θα αποδρασω. Αυτη ειναι διέξοδος και η βαλβίδα αποσυμπίεσης μου . Τελειώνει αυτό και μπορώ να αντιμετωπίσω θεούς και δαίμονες.  

Η ζωή μας είναι δύσκολη σίγουρα, αλλά δεν είναι μόνο λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες.  Συμφωνώ ότι πρώτα πρέπει να γεμίζει το τσουκάλι και η κοιλιά αλλά έτσι χάνουμε την ομορφιά και τη φύση μας . Ό συλλέκτης βολβων και κυνηγός τώρα τι ? Συλλέκτης χρεών? 

Αύριο Δευτέρα μαζί με τα εξοδα της εβδομαδας βάλε στη άκρη 2 ώρες για τον εαυτό σου.  Κοίτα στο χάρτη το κοντινότερο πάρκο, τρέξε προς αυτό. Κάνε την αρχή.  Αυτή είναι η πρώτη σου κορυφή και έρθουν χιλιάδες άλλες.